Trött

Känner mig så här idag….

Att man bara ska klaga. Sömnen lyser med sin frånvaro vilket framkallar enorm irritation. Legat nästan hela dagen och funderat på den ’gode man’ i Vindeln som satte en äldre dam på pottkanten. (Gårdagens VK) Jösses va arg man blir när man läser om sånnt. Våra äldre som gett oss så mycket och själv idag sitter utan mat, kläder eller glasögon… TRAGISKT!!!

Ringde VK nyss och frågade om jag kunde forcera någon Optikers skyltfönster eller nått för att hjälpa damen. Gladde mig då jag hörde att det finns människor med stort hjärta som redan hjälpt henne sen igår så att hon hamnat på rätt sida igen. Tack till dig/er som tog tag i saken säger jag bara. Tack också till VK och Tom Juslin som skrev om det. Hon är nog inte den enda som har det tungt efter ett liv av hårt arbete.

Idag har det endast blitt städ här hemma. Smög bort på Kärnan och tiggde en ’Big Papa Pirog’ som sen satte sig rejält i magen. Som vanligt ångrar man sig efteråt och tänkte att en Husman hade räckt, men försent tyvärr. Fast den innehåller en hel del sallad och andra grönsaker, klart värd att prova om du vill bli mätt och även känna att du lurat i dig lite ’grönt’ för samvetet.

70 barn i Måndagskväll och runt 60 igårkväll på cafét:-) Kuligt värre va det iaf. Men det känns i huvudet när man kommer hem. Kul också att vuxna droppar in och surrar lite.

Rökstoppet går bra för mig ännu. Inte ett bloss, men suget är otroligt. Klättrar ibland på väggarna. Vilket stöd jag fått också av allt och alla. Underbart kul att många kommer fram och säger åt en att kämpa på. Trodde inte så många läste min blogg. Kul. Tack för ert stöd.

Nej, är sugen på en kopp kaffe nu. Har en unge hemma också och måste väl tänka på hans middag också, visserligen fick han mat igår, men dagens ungdom verkar aldrig va mätta;-)

Just det ja. Någon som sett raggarvännen Elin lillståhl bärandes på en pepitarutig toppluva kan väl på ett snyggt sätt rycka den av henne och skicka den till mig. Saknar min egen gamla toppluva som påminde om den lillståhl hade på huvet. (dock ej samma) Så ser du min lilla söta lilla raggarvän så ryck mössan och hälsa från BP;-)

Cruis on….. //Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.