Festivalen i Maj

Ett måste att besöka.

9/5 kl. 11,00 – 17,00. MADE festivalen börjar ta form och jag har börjat få mitt och klubbens aktivitetsbidrag under klarhet. Det kommer att bli en häftig festival i år. Vårt bidrag från klubben är en jättepicknick på Operaplan med bilar, grillar, turåkning för barnen samt mycket mer. En scen där det kommer att hända mycket saker. En familjedag i Operans regi med bl.a oss i klubben som medaktörer. En salig blandning av kultur. Kan bara bli kul.

Förutom möten idag har det vart lite blandat att göra. Nattsömnen uteblev varför förmiddagen vart seg. Satt på Kärnan i kväll ach avnjöt en underbart god pizza, vilket avslutades med att jag fick ställa mig och måla resturangens väggar:-) Skämt åsido, men dom håller på med ett rejält lyft av Kärnan nu vilket kommer att bli skitsnyggt och bra.

Har barn extra hos mig inatt varför man känner sig väldigt uppåt innan sänggående. Hoppas denna natt blir bra för pallar snart inte fler nätter utan sömn. F..n måste börja röka igen så kroppen får det den är van… Nej då.. Allt lugnt och rökfritt ännu. Suget finns där men det gör även alla som peppar en. Vågar inte tjyvröka om jag nu skulle vilja det.

Nej, nu ska rapas lite pizza och pillas lite navelludd inna jag nannar kudden.
Hoppas ni alla haft en underbart skön dag och får en njutabr natt också.

Nattinatt..//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.