Måndagsträffar för motorintresserade

Lite förhandsinfo från Big Family Cruisers Umeå

Umeås nya mötesplats: Ersboda Folketshus, varje Måndag, hela sommaren mellan 18 – 21.

Där möts vi. Tittar på varandras "alster", fikar I vårt underbara kulturcafé, kaffe, te, "Raggarmålet" m Pucko, läsk, korv m bröd och självklart Jonnys amerikanska VÅFFLOR!. Barnen kan spela spel, rita, lyssna på musik mm. Bil och MC filmer kommer att visas I cafét varje träff. Passa på att besöka Biblioteket. Under våra Måndagskvällar kan ett och annat extra arr dyka upp såväl för ung som gammal. Så våga inte missa att notera in Måndagsträffarna I eran kalender.

Invigningsdagen den 25/5 bjuder vi alla barn I föräldrars sällskap på varm korv m bröd.
Som förare av entusiastfordon bjuds du alltid på kaffet så klart.

Ev ändringar eller inslag av extra arr på Måndagsträffarna kommer endast att annonseras på Big Family Cruisers hemsida www.raggarna.se

Extra för våra äldreboenden I Umeå: I mån av tid och utrymme hämtar vi och skjutsar tillbaka er under kvällen. Ni är viktiga och har säkert en hel del att berätta för oss yngre om hur det va förr.

Det vi hoppas kunna visa upp där är, Stora glänsande amerikanare, gamla gengasfordon, hemmabyggen med två eller fyra hjul. MC, gammalt och nytt. Mopeder, traktorer, epa eller moderna stylade fordon. Kanske en & annan lådbil. Allt styrs av er vad som finns att njuta av. En omväxlande utställning som varar hela sommaren.

Alla är välkomna till Umeås nya mötesplats där även barnen kommer att sysselsättas medan vi vuxna surrar motor och går runt och tittar på krom och gamla vinkeljärn och pysande mopeder.

Den 25/5 inviger vi sommarens "Måndagsträffar" som arrangeras av Big Family Cruisers, raggarklubben med bilen och barnen I centrum tillsammans. Detta är ett samarbete med Ersboda Folkets hus.

Frågor eller annat kring detta kan du kontakta mig eller Jonny i klubben.
Som företag kanske du vill medverka på något sätt?

Du hittar oss på hemsan www.raggarna.se

Ut i garagen och börja putsa. Våren närmar sig… Cruis on…

//Big Papa

En kommentar

  1. Marianne

    till en obekant som snart är bekant!
    Javisst är ungar härliga, även då de ”ställer till det”!
    Ser fram emot att ses
    Kram Marianne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.