Smal till sommaren? BP metoden

NätbildInta att förakta ”donkan” men håll dig borta iaf på vardagarna tycker jag. Sen med sånn här mage ryms man knappt bakom ratten. Tro mig. Jag om någon vet som va uppe i 198kg och vill inte dit igen.

BP metoden

Hittat på en metod själv och även prövat den. För mig tog det 3 månader att gå ner 25kg.
Har låtit många vänner provat den och allla gick ner bra, men olika mycket. Men dom va nöjda och tyckte metoden va bra. Har också bollat den med dietist som inte tyckte den skulle föraktas.

Enkel och lyder som följer.

Frukost:

2 hårda eller mjuka grova brödskivor med valfritt pålägg. Dryck är valfritt.

Mellanmål frukt och vatten.

Lunch:

Havregrynsgröt eller mannagryn, mjölk så klart och lite sött på den. Varje dag inget annat. Man blir less men det går.

Mellanmål frukt och vatten.

Middag:

Helt valfritt. Ät det dom andra äter. Det enda jag säger, ät med eftertanke. Gäller alla mål. Pizzan kan du ta på helgen ist för vardag. Fest mäste man få ha.

Efter middag inget annat än frukt och vatten vid sug.
Kaffe går bra att dricka som vanligt under hela dagen och kvällen.

Suget efter att fuska är minimalt då man varje dag får frossa I middagen och inte tänker på att man håller på banta. Vidare så tror jag alla fiber man stoppar I kroppen jobbar så hårt att allt det negativa förbränns direkt. För att magen jobbar och tarmsystemt fungerar kommer att visa sig. Lite lös I magen första tiden men sen perfekt. Hungerskänslor blir ett minne blott. Magen jobbar från morgon till du lägger dig. Som förr I världen. Förutom det du äter skall du minst 2 ggr/dag gå ut och gå. Jag kräver tio minuter av dig vid varje tillfälle. Tio minuter, inte mera. Du kommer själv att utöka denna tid inom kort, tro mig.

När jag höll på slutatde det med 3ggr/dag a 1timme. Inte bara motion utan även mentalt skönt att bara gå och tänka eller njuta av alla fönster man kunde tjuvkika i:-)

Som jag sa, jag har hittat på denna metod själv och på mig fungerar den. "BP metoden"

Lycka till.
//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.