Rökning

Ett hus fyllt av mycket. Värt att besöka.

Många hör av sig och undrar hur det går. Firade en månad igår utan ett endaste bloss. Känns helt otroligt. Men är röksugen som f..n ska ni veta. En frågade mig igår hur det gick att va utan cig till ölen. Då det inte blitt några öl på länge så vet jag ju inte, men jag provade en sliskig grogg en kväll och satte mig under fläkten som vanan är. Kände icket ett dugg sug då. Märkligt för en grogg brukar va likamed 4a cig. Hoppas det går lika bra den dag det ska bli en öl å..

Sömnen är lika dålig. Är ständigt trött och slut. Fick min medicinering minskad igår då det gått så bra för mig. Bara för att se om sömnen blir bättre. Vore man bara själv gjorde det inte så mycket men man har ju alla runt i kring sig, inte minst barnen som också har rätt till en ’vaken’ pappa. Blitt mången pizza och skrov under denna månad;-) Lat? -Ja.

Idag väntar en lugn hemmadag tror jag. Har min ena son hemma med orolig mage. Jag ska skämma bort han lite när han vaknar. Han har då inga sömnproblem märker jag.

Kanske det blir en tur ut och glutta på folk. Länge sen man strosa på stan osså EXPO funderar jag på att göra ett span hos. Kaffe på Ersboda folketshus café är ju en självklarhet.
Rekomenderar er som inget har att göra eller även ni som har mycket att göra. Åk på caféet och fika lite. Lugn mysig miljö, med gott om läsvärt på borden, gott kaffe, underbar personal och sist men inte minst underbart goda hembakade bakverk.

Ha en fin dag, vi kanske möts där ute..

2 kommentarer

 1. carina nesnen

  Grattis till nomineringen!
  Du är en god förebild tycker jag.
  Fantastiskt engagemang i Umeås ungdomar. Cred till dig.

 2. Steinar Tverå

  Jo du, jag borde vell slenga med…
  eller hur…….
  En hälsning från över gränsen.
  Hälsa alla.
  Hälsningar från Steinar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.