Ny vecka. Helgen är över.

BP, därför suddigFull fart på Klubbens ungdomskvällar!!! Hoppas Måndagsträffarna på Folkets Hus på Ersboda blir lika lyckade. 25 Maj börjar det. Mer info kommer;-)

Fredag vart en lång tv kväll hemma ensam I bingen. Lugnt och skönt bara. Bästa vännerna va förbi på en Wirre innan rock-a-billyn på stan. Orkade inte följa med.

Lördag vart lite mera dragig då jag va bjuden till Övik och rock-a-billykväll på Brux. Drog ivag själv söderut och framme hos Hasse och Ann väntade en enormt härlig grillbuffé I deras Kåta. Snacka om välspäckad BP innan vi skulle ut. På Brux va det fem hundra sålda biljetter. Underbar stämning och kul att träffa så många kompisar. Enda negativa va väl det många berättade om andra umebor som vart nere under vintern och det dom spred om mig, klubben, kompisar I klubben m.fl. Jösses vilka stackars avundsjuka människor, att orka. Att va tvungen att sprida dynga för att få bekräftelse på sig själv. Vissa är tragiska, men just dom ska vi önska allt gott, dom behöver det. Dans och Coca cola vart det för hela slanten och mycket omfamnande av alla vänner. Åkte hem mycket nöjd och belåten efter midnatt. En hellyckad kväll I glada vänners sällskap. Ser fram mot nästa sväng neråt. Tack Hasse och Ann och alla andra I Övik, arrangörer och andra klubbar. Vi ses ju om inte annat den 23e Maj på Big Family Meet.

Söndag låg jag mest hela dagen. Lugnt och skönt med DVD och Marabou. Klubbmöte hann vi med också. Mycket på G så håll koll på klubbens hemsida. www.raggarna.se

Nu är Måndagen här och snart slut. Va på Cafét ikväll. Mycket barn ikväll också. Närmare 50st men härlig stämning. Alltid lika kul att träffa barnen och klubbkamraterna. Mina Barn har kommit så nu är familjen samlad för en ny härlig vecka. Just det, Ena sonen köpte en Mercedez ikväll..suck.. Ja va säger man. Och pappa fick sköta affären till råga på allt..snyft.. önskade det var amerikanskt, men men, äpplet får mogna lite till;-) Nej nu måste jag kolla "burken" lite innan John Blund flyger in med sin helikopter och sin pickesand igen. Hoppas alla haft en lika bra helg som jag och bra veckostart med för den delen.

Just det, inte ett bloss!!!

Sov gott med lugna mysiga drömmar!
//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.