Ersbodaungar kan…

Beträffande gårdagen har det funnits en liten oro över ungdomskvällen på Ersboda folkets hus. Varför då? Jo, just igår skulle alla våra underbara Ersbodaungar dela lokalen med 160st eleganta damer på sminkparty eller vad dom nu kallar det. Jag och Bert har hela tiden vart lugna då vi vet att våra ungar kan samarbeta med de äldre om lokalerna. Och igår kom beviset som gjorde mig så stolt.

200 personer varav 40 ungar gjorde ’folkan’ till den mötesplats vi vill ha mellan ung och gammal. Vilken trevlig kväll. Lugnt i hela huset. Filmkväll för ungdomarna med lite spel, chips, fika och bara lugn och ro. Någon liten turnering hann dom med också. De galanta damerna såg väldigt nöjda ut också efter deras kväll tillsammans med varandra och med en närvaro av våra ungar. Så föräldrar på Ersboda, va stolta över era guldklimpar!

Vidare så är avslutningsdatum då vi ska bjuda alla ungar på lite gott flyttat. Den 18 Maj blir sista dag för denna säsong. Vi avslutar för att sen den 25 Maj börja med Måndagsträffarna för motorentusiaster. Så Tisdag den 19 Maj har vi ingen aktivitet med anl av lokalbrist.

Nej, nu måste jag ut i solen..

Cruis on i det fina vädret.
//BP

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.