Vilken förmiddag

PapaEdde med handen på magen. Hmmm undrar hur mycket pizza den rymmer?;-)

Jag och Edde drog ut vid halv elva efter jag storförlorat i flera omgångar memory. Hade bara det alternativet för att få Edde att lägga ner spelet. Vi for till Folkan och tog en kopp kaffe och surrade bort en stund. Edde ville på Kärnan och träffa äldsta brorsan som är där och jobbar idag på invigningen, sen ville han ha buffé också med glass till dessert;-)

Vilken lunch det vart. Snacka om mycket gott. Både varmt och kallt. Edde satsade på Pizzabuffén och jag Sallad/kyckling/Pizza, ok;-) Satsade på alldeles för mycket. Orkade knappt få späcksäcken upp ur stolen sen. GOTT va det. Ni måste prova. Kul att dom hade mycket folk på premiärdagen. Undrar om man ska våga sig dit till middagsbuffén också;-)

Regn regn och åter regn verkar det bli idag. Jag och Edde va och lånade en film på Ersboda bibliotek hos de trevliga damerna där. Det vart en film om stora maskiner. Hmmm, märklig barnfilm, men Edde skulle ha den. Nu ligger han i bingen och drömmer om hans framtidsyrke. Själv ska jag passa på att slänga späcksäcken i sängen fem minuter innan det är dags att ta mot barn från skolan.

Än så länge en bra dag för mig och min goe lillraggare Edde.

//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.