Premiären vart bra

Uffe, granne kamrat och fordonsentusiast beskådar några av de besökande motorcyklarana. Såg också att även han tryckte ner några av Jonnys Våfflor;)

Hoppas på att kunna visa lite bilder från varje Måndag samt mindre reportage framöver.

Lugnt och skönt med besökare som fick avnjuta Jonnys nygräddade amerikanska våfflor, Motorcyklar och bilar. En mjukstart som vi tror kommer att utvecklas till en härlig möteskväll för motorfolket i Umeå. Regnet hängde över oss men vi kom torrskodda hem.

Här kommer en liten påminnelse;)

Måndagsträffar för motorintresserad ung som gammal.
Umeås nya mötesplats: Ersboda Folkets hus, varje Måndag, hela sommaren mellan 18 – 21.

Det vi hoppas kunna visa upp där är, MC av alla sorter, Stora glänsande amerikanare, gamla gengasfordon, hemmabyggen med två eller fyra hjul., gammalt och nytt. Mopeder, traktorer, epa eller moderna stylade fordon. Kanske en & annan lådbil. Allt styrs av er vad som finns att njuta av. En omväxlande utställning som varar hela sommaren.

Alla är välkomna till Umeås nya mötesplats där även barnen kommer att sysselsättas medan vi vuxna surrar motor och går runt och tittar på krom och gamla vinkeljärn och pysande mopeder för att sen avsluta med gott fika, våfflor mm i klubbens café inne på ’Folkan’

Alla motorkategorier välkomna!!! /Big Family Cruisers www.raggarna.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.