Vill inte hänga någon.

Men då jag nattvandrade i Fredags mötte jag många upprörda människor som ville jag skulle skriva om båtplatserna nere vid kajen. Båtbryggorna va inte utlagda pga denna festivalhelg sa dom? Båt turister va inte välkommen av Polisen sa vissa? Kustbevakningen klarar inte sitt jobb sa andra? En sa att hans familj kontaktat ansvarig på kommun och att dom hänvisat till Polisen, att dom stoppat brygg utläggning pga av den fylla som annars skulle råda på bryggan?

Tycker själv detta låter märkligt, men inga bryggor fanns ute denna turistattraktions helg.

Kan det va som dom sa. Bestämmer polisen när turisterna är välkomna till Umeås gästhamn? Klarar inte kustbevakningen sitt jobb? Borde inte gästhamnen ha öppnat? Välkomnar inte Umeå båtfolket?

Hoppas VK kollar upp detta med ansvariga för jag vart då väldigt förvånad.

Båtar i alla dess former är då välkomna till oss om dom tar sig dit vill säga. Men i Umeå verkar sjösättning dröja då bryggorna inte läggs ut så båtarna kanske ligger på trailers än så länge. Ta då med dom till Vår ’Måndagsträff på Ersboda Folkets hus ikväll. Där är våffeljärnet laddat och gårdsplanen förberedd för bilar, motorcyklar pysande mopeder och glada motorentusiaster, även båtfolket;) Kl 18-21 varje måndag är det motorträff.

Välkomna dit ikväll!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.