VIP Galan 2009

 

Snart är det dags för VIPgalan 2009!
Läs mer genom att besöka www.vipgalan.se

Jag medverkade som konfrancier förra året på Galan tillsammans med Doreen Månsson. Övriga i klubben ställde upp och skötte alla transporter från sunkiga utedass till kändisar och arrangörer. Det var för oss fantastiskt att få möjligheten att få hjälpa till och bidra till denna fantastiska gala som ÖG arr.

Även i år deltar jag och klubbens bilar. Jag kommer att vara konfrancier i år igen på Renmarkstorget där det i år blir en scen för Dans bl.a Jag håller också på med en annan sak för galan men den kommer att offentliggöras senare;) Det känns kanon att få va med igen och jag är stolt över ÖGs arbete med detta.

"Idén till projektet väcktes av tanken att vi i Sverige är duktiga på att ge bidrag till katastrofer på andra sidan jorden – vilket är bra – men vi gör sällan något för vår egen stad och dess invånare. Med tv-galan som förebild och med Öppen Gemenskap som huvudarrangör byggdes en vision av en gala i centrala Umeå, där Umeås invånare tillsammans kunde göra något bra för  varandra.


Galan fick namnet VIPgalan och hölls för första gången i september 2008.

VIPgalans syfte är att bidra till att Öppen Gemenskap kan utveckla verksamheter för:

• Barn och vuxna som lever i social utsatthet i Umeå

Alla bidrag som kommer in via insamlingen i projektet kommer att öronmärkas för att användas i Öppen Gemenskaps verksamheter.
2008 användes de insamlade medlen bl a till att starta en gruppverksamhet för medberoende, en kvinnojour, utbildning av barnledare och läger.

VIPgalan är helt ideell, och var och en som vill delta bidrar med det man själv är beredd att ge. Detta innebär att projektet inte ger någon ersättning för någons medverkan eller insats."

Lämnar denna dag med en förhoppning att du/ni stöttar denna gala och ÖGs arbete.

Cruis in i natta… //BP

 

En kommentar

  1. Svensk Rättvisa

    Micke du är en cool kille! Jag tycker mycket om personer som ”kanske levt ett hårt liv” men som sedan ger allt för barnen. Mitt liv har denitivt inte vart enkelt men jag ger allt för barnen ( SE HEMSKHETERNA VIA MIN PROFIL) . Vi har träffats, jag högg TAG I dig utanför Coop, kallade dig pappa, beskrev varför och vi har därefter hälsat på stan då vi känner igen varann. Vill gärna hjäla er/dig med IT biten så ni når ut längre… HÖR AV DIG! En bamsekram, Chrille

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.