Trevlig Måndagsträff igen

Åter igen va det Måndagsträff på Ersboda folketshus. Denna kväll kan jag väl inte påstå att det va jättemånga besökare, men vi som va där hade kul. Motorcyklarna har tagit största del av parkeringsplatserna även denna kväll. Vart är bilarna, mopederna???

Tobbe, Leo Jonny, Camilla och "Becka" va några av dom som skötte serveringen ikväll på ett suveränt sätt. Jonny va tvungen även denna kväll att göra flera satser av hans Våfflor då alla besökare va rejält hungriga på dom

Berit Edén, Catrine Stolt, Stig Holmgren, Henry Westman och Nisse Hörnsten va några av kvällens besökare. Alla kom dom på fina motorcyklar. Kaffe och våfflor och en och annan bulle hann slinka ner innan dom begav sig mot Kajen och lite musikunderhållning. Detta gäng är trogna måndagsgäster.

 

Som vanligt på motorträffar ska ju killar jämföra varandras grejer. Tror det är medfött för oftast börjar det redan i småskolan;)

Idag gällde det packväskornas montering. Båda killarna åker Harley Davidson Heritage Softail.Leif Stolt till vänster, äger en 05a och Håkan Johansson en 07a. Båda killarna är överens om vilka cyklar dom anser bäst. Behöver inte nämna mer…;)

 

Nya besökare på Måndagsträffarna men dock inte obekanta för oss i bilkulturen va Annika Olofsson med dottern Frida Björne. Annica åker Bonneville 65a normalt när jag träffar henne. Hon och gubben Henke har även stort bikerintresse. Annica åkte tidigare Suzuki, men då gubben en dag för 3 år sen kom hem med en HD fick Annika frispel. Gubbens Honda dög inte längre säger hon. -Inte nog med att vi hade hundratusen kronor i garaget redan som bara används några månader per år, men att dra på sig mer, och utan att fråga mig??!! Droppen va nådd och Henke fick antagligen sova i garaget några nätter, men det gjorde han nog med ett brett leende på läpparna ändå. Varför sova med en grinig tant när man kan krama en HD gaffel?

Nu kan inte Annica klaga på gubben längre utan Suzukin fick lämna gården och in flyttade nu Annikas egen HD, en Street Bob från 2006. Annika och Henke bor i Hörnefors och har 5 barn. Jag gissar att det kommer att dyka upp fler cyklar och bilar på deras gård då barnen deras verkar få samma hobby som mor & far.

Välkommen åter alla och cruis on….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.