Parken, Gammlia & ÖG

Det vart en ganska fylld dag igår. Jag och Leo (min 13åring) tog en sväng på stan. Efter tel,samtal och inbjudan från KulturKretsen och sms från förvirrad parkbesökare styrde jag mot Rådhusparken där dom lovade trevligt samkväm och underhållning, vilket också stämde.

Musikerna och underhållarna från Kreti och Pleti som verkligen roade oss va Fredrik Jonsson och Mattias Hamberg. Deras musik och texter handlar om allt från kungahuset, krig och religion till nedladdning, allt med glimten i ögat och med självironi. Första gången jag lyssnade på dom men inte sista. Om inte annat får jag höra dom från Leos rum då han laddade hem deras musik omg vid hemkomst.

Som vanligt en väl arr träff för oss som gillar motorer av alla de slag på Gammliaområdet. Varje Onsdagkväll 19-21. Tog med mig grannen (Uffe) då han likt mig älskar allt som pyser mullrar och låter.Gammlia -Värt ett besök kan jag lova.

Med anl av SAABs 50års firande i år av deras Combi modell tyckte Uffe det va lämpligt att låna kameran och fota denna klenod. Hittade inte ägaren så jag fick ställa några frågor, men kan iaf lova att denna va väl renoverad och värd att kolla efter på våra gator.

Där jag är brukar många av mina vänner också vara. Förutom god kamratskap har vi alla olja i ådrorna varför det ofta blir så vi möts på olika träffar. Micke och Staffan är två goda anledningar till varför man vill åka hoj…

Efter allt detta avslutade jag om mina klubbkamrater kvällen med ett besök på Öppen Gemenskap där vi surrade bort en stund med äldre motorintresserade gubbar vilket va mycket trevligt:)

Med detta önskar jag alla en trevlig dag och en God morgon 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.