Sunset Park Festival & raggare?

Sunset Park är namnet på en endags minifestival i Umeå som inriktar sig på alternativmusik – främst i genrerna Metal-Electro-Goth med närliggande sound. Varför? Ja helt enkelt därför att det behövs! Umeå behöver en sommarfestival som presenterar kvalitativ och annorlunda musik och artister, sådant som tyvärr inte alls får stöd och gehör så ofta.. Vi ser att Umeå är en alternativmusikens stad och Sunset Park är en festival till alla er som älskar musik i dessa genrer.

I år har arr tagit konceptet ännu längre. Förutom en mängd intressanta artister och bokningar har vi utvecklat festivalens koncept till att omfatta mer aktiviteter och fler konstområden, bland annat konstutställningar, och modevisning/design finns i årets program. Även området uvtvecklas med fler tält, merchandise och utställare.

Big Family Cruisers medlemmar/bilar möter ni på festivalområdet där det finns lite av varje att stoppa i munnen. Passa på att höra om deras arbete med unga i Umeå och vad dom gjort/gör och vad du/ni kan göra för ett tryggare och bättre Umeå.

Ta tillfället i akt och kommer till Döbelns Park lördagen 29 augusti kl 1800 med ett gott humör och alla vänner ni har för att avnjuta en helkväll i alternativmusikens tecken.

Med detta säger jag Godmorgon och trevlig dag:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.