Fryshuset Stockholm

Har länge suktat efter att fara och göra ett studiebesök i Stockholm, fryshuset och ett härbärge har känts mycket intressant. Fryshuset jobbar ju så brett och har även lång erfarenhet av ungdomar vilket jag skulle hoppats ge mig ngt om man fick träffa dom.

Hör och häpna!

Förra veckan ringde min telefon. En mansröst på stockholmska presenterade sig och sa han va från Fryshuset? Han hade hört talas om mig och klubbens bidrag till ungdomsarbete i Umeå och ville komma till oss för ett studiebesök. Fattar ni, till oss??

Kändes helt undervart att vårt lilla bidrag resulterat i ett intresse från Fryshuset, och att vår korta verksamhetstid nått ända till Stockholm. Fantastiskt kul känns det för oss alla i klubben.

Tomas Almgren (mitten) från Fryshuset anlände med flyg igår till Umeå. Jag och  Kicki från klubben och Bert, chef för Ersboda Folketshus fick en mycket informationsrik eftermiddag tillsammans.

Fick ett samtal från kaffesugna polismän på Ersboda under eftermiddagen. Deras deltagande gjorde samtalen än mer intressanta då dessa killar också brinner för våra unga och deras fritid. Konstapel Tomas (till höger) hade också med en liten present från USA där han just vart på semester:) Gissa att jag vart nöjd Tomas;) Stort tack!

Idag efter blogg och morgon kaffet ska vi ses igen och prata om fortsatt utveckling oför våra härliga ungdomar runt om i landet.

God morgon!

//Big Papa

 

2 kommentarer

  1. DOBBE

    Hej jag tycker att ni gör det bra med ersboda ungdommarna på folkan men sammla era medlämmar 3-4 kvällar i veckan och gå runt ersboda på kvällstid ersboda är stort dela upp er och tala alldrig om att ni är ute eller genoför detta från kl 19-24 så kanske det blir lungt

  2. Vickan

    Oj va avis jag blir om du får åka ner till fryshuset, dit vill juh jag oxå på studiebesök!
    Kul att ni blir så uppmärksammade för ert arbete, det är verkligen välförtjänt =) Kram /Vickan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.