Jag offrar min ene son :(

Vilken Farsa man är va? Jag har offrat min ene son bara för att man själv blitt gammal och blek och inte pallar en hinderbana;)

Om ni kommer ihåg vart jag erbjuden en plats i TV serien Wipeout som går på Kanal 5. Det behövdes inte många minuters betänketid så hade jag bangat och låtit Nicke, min äldsta son försvara familjehedern och även Klubben. 😉

Nicke har vart i Stockholm på fotografering nu och även fått datum för utmaningen.

Här är Nicke med, om Linda fick bestämma, sin fästmö.

Den 7 Januari sticker Nicke med några andra till Argentina för inspelning av ett avsnitt av Wipeout. Han blir borta över en vecka och har nog många minnesvärda ögonblick med sig hem sen. Nicke ska kämpa om segern i bar överkropp med endast västen som skydd & flytväst. Han lär komma att behöva det:) Må pojken komma hem i någorlunda oskadat skick och med ett segerleende på sina läppar.

God morgon och Trevlig helg:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.