Äääääntligen!!!!!

Nu har dom kommit efter över en vecka hos deras mamma. Mina underbara ungar:)

Känns tufft varje gång dom far och nu vart det ngt knas med nyår och dubbla ojämna veckor varför det vart en delning som gjort att jag vart utan dom i en och en halv vecka:( Men nu är dom här igen.

Korv med bröd på många sätt;) vart det till middag:) Va hos läkaren i em varför det fick duga. Som vanligt käkader ungarnas kompisar här å, vilket inte gör ngt, men f..n va disk det allti blir.

Funder starkt på Dollarstore i veckan. Är sugen på se va som finns där att erbjudas;) Hörde att dom byggt ut 🙂 Hoppas dom har mindre rörigt där nu hädanefter. Stefan som iaf drev stället må va affärsman, och en mycket bra sånn, men rörigt hade dom på Dollar iaf tycker jag.

Nej nu vill ungarna på Klubben och spela lite, må skynda på för edde ska anart isäng och han fyller år imorgon, då vill jag ha en piggelin som vaknar upp:)

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Annika

    Dollarstore??? Lycksele??? När var hur?? Vill du ha sällskap? Hör av dig i så fall.. fanns en massa schampo att köpa där som var kanon bra.. å de har tat slut…
    Jag har till gång till bil om du fortfarande kör den stora bensinslukaren även tillgång till en pikup om du ska köpa stora grejer som tar plats å den tar ba mycke lite diesel???
    Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.