Tre grabbar mot en brud

Ja så illa va det. Leo, Sickan och Fredrik trodde dom skulle spöa min lilla Nova i innebandy;)

Sittinnebandy kallas detta…;)

Visst är Farfars hjärta fin… Snacka om en brud som kommer att bli bortskämd 😉

La mig vid åtta på Lördagskvällen och njöt med Delfi och glass. Va skönt att komma isäng i tid. Kände mig därför rätt pigg under dagen.

Igår va jag medt med Nicke, Nisse, Nina, Magnus och många fler och fixat med VIP Loftet. Nu går det att sitta där uppe också, men bilder får vänta då mer ska dit innan ngt avslöjas;)

Avslutade dagen med kaffe hos en fin granne;) Sen Delfi och ludet hångel 🙂

Idag vet jag att barstolarna kommer på plats. Tre kylar är igång men vi väntar på CocaColas saker fortfarande;) Jonny håller på med finskruvning nu och torde väl snart börja med verkstan skulle jag tro. Själv har jag möten med sponsorer m.fl samt planering av kommande vuxenvandring. Mer Grafitti blir det under veckan. Vi öppnar ju om SJU dagar ju 🙂 Känns kanon.

EFTERLYSNING: Söker en eller flera gamla mopeder, trasiga, risiga eller i toppskick spelar ingen roll. Dom ska vara utställningsföremål varför vi gärna lånar dom av er. Så har du ngn gammal klenod stående i logen, ring så lånar vi den eller tar emot den som renoveringsobjekt för de yngre.

God morgon

//Big Papa

En kommentar

  1. pelle

    om ni vill kan ni låna min gamla 86 puch maxi till i maj månad då jag behöver den ,o om ni har tid kan ni kolla om ni får till hastighetsmätaren o glappet i lyset

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.