Bilstyling, Racing och kultur i Umeå

Denna dag blev fylld av massa trevliga saker.

Gjorde lite ärenden innan jag for till Kulturkretsen och möte med Sandra och Nick ang Umeås Kulturnatta där Big Family är en av aktörerna. Årets Big Family Meet blir en stor och viktig del av kulturnatta och dessutom kostnadsfri för alla besökare.

Vi kommer förutom en magnifik bil och MC utställning att ha massa roligt för hela familjen. Egen musikscen med härlig blandad rock för både ung och gammal, Drive in bio, Häftig bilkortege genom city, hoppborgar, ponnyridning, grillar mm fram till morgontimmarna(nästan) Bröllop i värsta rock-a-billyanda (hör av dig om du planerar bröllop så hjälper vi dig;) Mycket ligger på planeringsbordet ska ni veta, men klart är iaf att

Big Family Meet blir alltså på Kulturnatta i Umeå city i år Lördagen den 22/5 2010

Efter besöket där for jag till min gode vän Johan.

Johan har firman Umeå Bilstyling & Racing. Johan har öppnat ny verkstad/shop uppe på Ersboda bakom Autoparts bredvid Ersboda bilprovning.

Sedan 1991 så driver han en egen firma och han är specialist på att montera solfilm på bilar efter att ha gått och utbildat sig i Stockholm. Har haft affärer ihop med Johan och jag lovar att det är värt att anlita han. Johan ska bl.a fixa spegelfilm på klubbens lokaler så vi både slipper insyn och hetta till sommaren:) Han gör många monteringar även i bostader och företag;)

Johan håller inte bara på med solfilm utan chiptrimmar, stylar bilar, stenskottskyddar och mycket mera också.

Alltid lika kul att hälsa på han om än han alltid är stressad, helst denna årstid då solen tittar fram och alla kommer på att solskydd i bilen behövs:)

Johan har ett stort lager av bilstylingprodukter och mycket mera. I och med nya lokaler ska också nya produkter in så med tiden nu så fylls lokalerna med nyheter. Vill du inte handla något kan jag rekomendera hans kaffe och kunnade om du bara vill surra eller få tips.

Nu ska jag grilla korv med bröd med en stor släng med räksallad:)

Ha en trevlig kväll.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.