Städkväll på klubben

Bl.a en bra kväll igår då mycket blev gjort och en dag med ett intressant möte med TV 4as Micke Lijeholm, ni vet han som lyft nyhetskanalen.se ett snäpp högre med sina härliga motorreportage:) 

http://motorbloggen.nyhetskanalen.se

Kolla får ni se va jag menar 🙂

Full fart med städet igårkväll. Tack OK Ersboda för ert stöd då vi hade välfyllda släåvagnslass till Gimo efter kvällens garageröj.

DK, en av klubbens eldsjälar pustar ut innan han ska in och utmana Lina i en tuff boxningsomgång på klubbens TV spel.

POWERS vårmarknad i Lidköping planerades igår också. En häftig och tidig vårstart med 250 utställare inomhus och mycket bil att titta på;) En inbjudan från Karlskogaraggarna i samband med denna gör att vi nog förösker fylla en bil eller två och drar söderut om några veckor.

I samband med detta invigs också några nya familjer i Big Family Cruisers, Skaraborgslän där några nya familjer och Örebro län en ny familj som drar igång verksamhet i vår anda, barn och bil i centrum tillsammans. Kul att våra idéer sprider sig:)

Idag ska jag bekämpa min tandvärk tills jag får komma till Folktandvården och den bästa tandläkaren Raimond för plåga men i förlängning smärtlindring. Faan man är snart tandlös pga diabetes och medicinering. Haft stora problem i massa år med muntorrhet. Detta gör att man ofta slukat påsvis med halstabletter mm som till slut också sätter sina spår med tandtroll. Trodde inte dom fanns men Raimond påstår det och han borde ju veta..skratt… Tack Raimond och övrig personal på Ersboda folktandvård för trevligt bemötande och suverän service.

Nej, lite kaffe och en snabbdusch innan denna dag får visa vad den har att erbjuda..

God morgon

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.