Besök från Stockholm och TV.

Igår hade jag, barnen och mina vänner besök från Stockholm och ett TV bolag som håller på med en ny TV seriesatsning 🙂 Vill inte säga mera just nu mer än att vi hade en trevlig dag.

Max, Josefin (08an) min lilla Edde och Leo poserade framför min kamera. Josefin stod annars för den mesta av filmningen under dagen och blev väldigt förtjust i klubbens lokal och Kicki och Jonnys Cadillac. På tal om dom så träffade vi även Kicki, och Josefin och hon fick språka en hel del 🙂 Kicki såg verkligen fram emot kameror i massor;) Ni vet ju hur gärna Kicki låter sig fotas;)

Josefin är en av de huvudansvariga för programmen "Ensam mamma söker" men hennes besök hos oss har ABSOLUT inget med ngt sådant att göra utan ngt helt nytt och spännande, alltså inget dejtande.

Josefin fick många glada skratt både åt och med Edde. Vissa nya ord fick hon lära sig av Edde om hur man får folk att smila framför kameran 😉

Tack för ditt besök Josefin och hoppas resan hem till 08a gick bra.

Idag är det lunchmöte med ÖG och Kulturnatta och Big Family Meet den 22 Maj, men först tömmer vi kaffepannan och önskar alla en fin Fredag.

God morgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.