MC Veteraner och Handelsboden

Full fart igår på HANDELSBODEN på Marieberg igår då MCV hälsade på hela dagen och visade lite av våra gamla hojar och mopeder samt nyare maskiner.

Förmiddagen blev en lugnare del, men Micke behövde all hjälp han kunde få ändå. Torbjörn från MCV och Ordförande för gänget flankerar sittande Micke.

Alla åldrar besökate Handelsboden igår. Petra med dotter har just fått korv av Marie från Handelsboden och fick ge sig ut på mera äventyr.

Roar och Marie 😉 från Ersboda kunde inte motstå den varma korven och kaffet som det bjöds på. Härliga gamla vänner och grannar.

Per Jonsson kom förbi med sin ena MC. Han äger flera;) Just idag blev det en BSA M23 Silver Star från 1940.

Per köpte den för snart 5 år sen och den va då i riktigt sunkigt skick. Men efter Per tagit den i sina armar tog det bara drygt 1-2 år så blev den i detta toppskicket. Per har nu kört den i 3 år och dom har många många år kvar tillsammans innan iaf MCn behöver nytt ansiktslyft;) Per är också en av medlemmarna i MCV. Cruis on Per…..

Önskar alla en fin dag i solen.

//Big Papa

 

En kommentar

  1. Johan Ericson

    Hej Mikael, Har du kontaktuppgifter till Per Jonsson. Jag har själv en liknande BSA motorcykel från 1939 och skulle gärna snacka med Per om hans renovering. Tack på förhand!
    Johan Ericson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.