God morgon Västerbotten m.fl

Vilken kanondag som börjat då solen skiner rätt in i ögonen. Helgen blev inte som tänkt men bra ändå. Meningen va MC åkning med massa glada vänner från hela länet men vädret gjorde så jag m.flera bangade. Då fick det bli innesittarhelg ist vilket inget gjorde.

Igår hade klubben möte om bl.a Big Family Meet som snart börjar vara färdigroddat. Blir det nu bara sol kommer det att bli en kanondag för alla motorintresserade, ung som gammal och för hela familjen. Vi har försökt tänka på alla.

Wild Cats har tyvärr varit tvungen att ställa in. Men vi kikar på annat men annars har vi så mycket bra ändå att det nog räcker och blir över.

En bild på lokalen där klubben har öppet ikväll som vanligt. Jonny och Kicki och Magnus ska finnas där för våra yngre och har fyllt både chipsskålar och laddat för film om du/ni är sugna. 18-21 Månd-Torsd fram t.o.m 26/5 då vi stänger för sommarlov vår riktade ungdomsverksamhet. Efter det kommer det att vara motorcafé under sommaren om kvällarna, men trots detta är fortsättningsvis också dom yngre välkomna, alla får plats:)

Nej nu skiner solen och allt härligt det för med sig så här kan man inte sitta längre. Min stortå och jag behöver frisk luft:)

Önskar alla en underbar start på veckan. God morgon:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.