10 mil på cykeln

Jag, Magnus, Micke 777 och hans pojke Robin gjorde ett längre Övningskörningspass på Lördagen i gassande sol och små skogsvägar runt Bullmark, Gravmark mm. Krokigt och smalt men bra vägar för att lära sig bli ett med cykeln. Personligen va jag mest skiträdd i kurvorna men varefter kändes det att Micke nog inte va helt fel ute med att tipsa oss om den träningen…. Men i 190????? (skoja) nästan iaf;)

Vår körning började från vår klubblokal där vi va en 8-10 cyklar som begav oss mot Sävar och Beliver MC. Pizzalunch och kaffe smakade bra.

Micke (många Mickar finns det) hade fått en oljeläcka på sin HD som efter lite rengöring, packninglagning och klet löste problemet. Vilken Melodi han spelade när han sprutade grus ute på plan vid provkörningen efteråt..suck.. Vill ha en HD jag med. Hmmm kanske ska spela in ljudet och ha det på MP3n när man kör;) Billigare iaf;) Körglädjen har jag ju redan så…;)

Nisse, ni vet han med stödhjulen fick följa med oss också. Men i Sävar blev det stopp för honom. Han ville inte följa med längre då han i garaget hittade en annan trehjuling:) Alltså hos Beliver finns ngt för alla, både stora och små;) Nisse satt länge och brummade och lyssnade på 777s motorljud.. Hmm undrar om Nisse kapar avgassystem idag på sin egen;)

Mycket trevlig dag hade vi. Hoppas ni som drog till festen på Moscitos i Pite hade en trevlig resa och att allt gick bra. Hakar på då jag blitt av med Pryobrickan;)

God morgon och önskar alla en bra start på nya veckan…

//Big Papa

 

En kommentar

  1. Anki

    Tack för tipset om Belivers MC, ska dit i morgon och få hjälp med min ljuddämpare. Har talat med Jörgen som gav mig ett hopp inför besiktningen nästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.