Vilken semester

Full fart i södern kan jag lova. Vart på flera skogsturer. Ja det är sant *S* Annikas ungar älskar skogen likt sin mor likaså vatten. Stora skogssniglar har jag sett är fula iaf:) Igår va vi i andra kommuner och kollad lite samt på lite djursafari där det bl.a fanns en gris som vi tyckte va lik ngn;)

Tyskland en sväng känns lockande då en bilklubb söder om oss ville vi skulle haka på dom. Jösses, 140 mil till t & r.

Men nu närmast väntar nybakat då Annika vispar blå :/ grädde fnv till tårtbakelser åt barnen, sen blir det väl ut och kika på Trucks i Örebro kanske 🙂 Annika vill lära sig backa med dom…host…

Ha en bra dag önskar vi i södern!

//Big Papa

2 kommentarer

  1. ingemar

    Ursäkta! men Annika,s Ungar???? Jag tycker inte man skriver så om henne,s mina BARN, Jag anser att det är ett skälls ord. Och att dom älskar skog natur är kanon. Så jag hoppas att du inte kallar mina Annika,s barn för ungar igen. Tack på förhand. MWH Ingemar

  2. Leo

    Jadu vad ska man säga -.- Har då aldrig hört talas om att ”ungar” är ett skällsord? Men men tyck va du vill…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.