Konkurs :(

Tobias Eklunds Norrskensgården har nu gått i KK tyvärr. Jag med några vänner va inbjudna då TV 3 spelade in Kniven mot strupen där tidigt i våras. Alexander i programmet gjorde ett försök att hjälpa Tobias ur knipan men det verkar tyvärr inte ha lyckats. Norrskensgården vad jag vet har alltid varit känd för god mat så anledningen till KK måste bero på annat. Något jag tänkte på då jag va där var att jag i stort sett aldrig uppmärksammat stället i Umeåreklam? Kanske har fel, men Ersbodingar med deras snart 10 000 invånare borde väl ha bombats med reklam kan jag tycka… 

Jaja, jag ska inte spekulera mer om det. Tobias och hans personal va mycket trevliga mot oss och jag tycker verkligen synd om er att ni inte lyckades få igång stället som ni önskade. Önskar dig Tobias och dina anställda lycka till. Öppnar du/ni ngt nytt så glöm inte skicka inbjudan;)

//Big Papa

 

2 kommentarer

  1. Mats Olofsson

    Ledsen Big papa !
    Men sanningen om norrskensgårdens konkurs ligger tyvärr hos
    ägaren, har man inte kunskapen om branschen så spelar det ingen roll hur mycket man än vill. Man måste kunna göra jobbet bra, annars så försvinner gästerna.
    Nu tror (hoppas) jag att det kommer gå bra framöver, för nästa ägare kan förhoppningsvis branschen . det gick ju mer än bra för de tidigare ägarna(var med då).
    Lycka till norrskengådrden säger jag med.
    MVH mats

  2. Tomas Ivarsson

    Hej, jag noterar vad som skrivs och har svårt att inte låta bli att kommentera. Bakgrunden till problematiken grundlades redan för flera år sedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.