Äventyrslekpark

Tamara Spiric har visat att man kan faktiskt påverka sitt närområde och att politiker lyssnar.

Nu är det klubbat att Ersboda får en äventyrslekpark, och stolt kan jag säga att det va min idé från början. Tamara och Lasse Jakobsson kontaktade mig som Ersboding för att få tips om vad dom som politiker kan göra för Ersboda och vi som bor där.

Efter några timmars samtal och en timmes rundåkning med min bil hade vi Äventyrslekparken klar för oss bl.a. Tamara och Lasse gick hem med bl.a den idén och började planera förslaget. Sen har dom kämpat:) Träffade Tamara på stan för ett tag sen och fick höra att hennes kamp för oss hade nått positivt slut. Christer Lindvall hade hon lyckats att få med sig också vilket också är en bra politiker i mina ögon.

Jag bugar och bockar för er. Ni visar att man kan lita på politiker och att ni verkligen är väl värda alla röster ni fick. Tack från mig och mina unga!

Godmorgon

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Pingback: Ersbodas lekpark | Big Papa Ersbodian

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.