Lunchade med Robert

Min gode vän Robert är det som öppnat den nya biluthyrningen Rent A Wreck på Ersboda. Han har just flyttat in bredvid Biltema om ni sett skyltningen:)

Robert hade fullt upp innan vi begav oss till Evys och käkade lite lunch. Nu har dom vart igång några månader och Robert va glad åt vilket håll det pekade:) Tror ni hans tel va tyst under lunchen? Icket :/ Men god mat va det iaf:)

Rent A Wreck är världens äldsta och största hyrbilskedja med begagnade bilar. Deras koncept är att erbjuda ett prisvärt hyrbilsalternativ utan att detta på något sätt går ut över säkerhet eller service. Deras namn hänvisar självironiskt till vrak, men deras bilar är naturligtvis besiktigade, rena, välunderhållna och av välkända och tillförlitliga märken. Bilarnas ålder varierar, och de blir kontinuerligt nyare. Robert har valt att satsa på lite högre kvalitet på sina 21 fordon.

Robert har inte bara bilar i olika strl utan även lastbilar som denna ovan samt mindre bussar. Passade på själv att boka en buss till Wheelsresan då jag lika va förb så va det ur världa…..

Han hade att göra i garaget på blar som just lämnades tillbaka, så jag va inte dummare än att jag flydde innan han skulle be mig om hjälp;) Tack för trevlig lunch:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.