Renault :/

Nja. Va ska man säga 😉

Men kul va det iaf att få besök av Anna på kretsens Renault 16 från 1975 tror jag det är.

Den har en gång i tiden fått en ny originallack annars va den orörd och fin. Anna va mäkta stolt över sin pärla, med all rätt, och berättade att drömbilen hennes va inte denna men däremot sammalikadan men från -68 😉 Nja, för mig vart det inget bättre, men det är tur det finns ngn för oss alla;)

God morgon Västerbotten

//Big Papa

En kommentar

  1. Ingemar Wahlström

    Jag hade en klasskompis som hade en fin 65:a som jag ofta körde. Väldigt trevlig faktiskt, tyst, bekväm och gick bra.
    För övrigt krävs tålamod för att åka franskt. har åkt 45 000 i stort sett helt bekymmerfria mil med Renault. Men alla ”vet” att det är riktiga skitbilar som du inte ens törs köra på kiosken med. Samtidigt som de ömt klappar sin V70 som inte sällan verkar trivas jättebra på Bilbolagets verkstad. Har ju många jobbarkompisar som kör Volvo eller Renault. Men jag håller gärna med om att det inte alltid var bättre förr. Hade en 70-tals Renå som kunde vara lite egen. Ha det!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.