QLTR, den nya tidningen

Igår släpptes Umeås nya tidning QLTR. Precis som namnet avslöjar kommer den att handla om mycket kultur och nöje, men med lokalt fokus. Bild och mode likaså. Tidningen fokuserar på att lyfta fram Umeås kreativa krafter:)

Bakom tidningen står den ideella föreningen Umemodellen med samarbetspartners.

Är rätt stolt över att blivit profilerad i första numret, som synes med suck, behövs ord;) så vackra brudar från Umemodellen, Maria och Mimmi 😉 Tidningen ligger på ett stort antal platser i stan. Hittar du ingen och vill veta var, eller har du ett ställe dit Kulturföreningen Kretsen (distributionsanvariga) kan leverera dom, eller vill du veta mer, annonsera mm, så ring Jocke 090-141523 eller mail [email protected]. Tidningen är gratis och släpptes alltså igår med denna gång 10 tusen ex:)

Big Family Cruisers är ju sen några år tillbaka en aktör i Umeås breda kulturliv och självklart en del i Kulturkretsen där vi samverkar med många aktörer. I tidningen hittar du inte bara vårt program för ungdomarna utan mycket från många av föreningarna i stan. Alltså en tidning som passar de flesta på ett eller annat sätt.

Önskar alla en trevlig dag, samtidigt som jag varm rekomenderar dig att gå till "lillabloggen" här på VK. William har släppt sin första del av filmen JAMILLA och gav iaf mig ett bra skratt till morgonkaffet. Snacka om kreativ ung kille som kommer att gå långt. Glöm inte klubben ikväll. 18-21 byggs Rat Rod med Johnny och Mange i verkstan samt mycket annat i resten av lokalen:)

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.