Frid hemma hos oss iaf.

Skönt att fått hem en ny hörnsoffa i skinn. Blev riktigt nöjd faktiskt. Enormt skön att både ligga och sitta i. Har nog aldrig vart i V-rummet så mycket som sista veckan:)

Nu väntar jag bara på att orken ska komma tillbaka så ska väggarna få nya tapeter. Det blir två fondväggar mitt för varandra. Tror det kommer bli skitsnyggt.

Har massa träffskyltar från Power, många fler än vad som syns. Men nu har vi ju lokal, så dom ska flyttas dit då jag tapetserat om.

Snart ska granen fram. Först i år ska jag bli;) Klapparna som jag hitills köpt får bevakas av gudinnan några dagar till.

I år vart det tuffare med inköp då jag lurades på pengar av en nödställd mamma. En Fredagkväll ringde hon och hade "tappat" sitt bankomatkort och behövde pengar till barnen bl.a. Jag hade undansparat julklappspengar och då jag kände henne väl och såg henne som en nära vän, som också barnen hade stor tillit för, såg jag inget problem med att ställa upp.

Har gått två månader nu, fortfarande inga pengar eller svar på tel eller sms. Jaja, jag får väl skylla mig själv som litat på en sk vän, och känner mig ändå trots allt rätt nöjd med mig själv då jag gjorde vad jag kunde för henne och hennes familj. Får hon sen julfrid med vetskap om att jag betalat hennes barns julklappar och att mina barn fick mindre julklappar är ju detta bra. Mina barn vet om allt och tyckte att det var tråkigt, men hoppades att deras julklappspengar gick till något bra iaf och förlåter henne.

Mina barn skulle visst ge henne detta i julklapp:)

Ha en fortsatt trevlig helg!

//Big Papa

7 kommentarer

  1. Ersbodaförälder

    Det finns många falska vänner. Hoppas du får igen pengarna. Lägg ut namn så hon får skämmas. Bild också om du har.

  2. ö-viksbo

    jag håller med föregående talare du ska skriva ut namn och sätta ut bild på henne. Om man ska vara ärlig så är det ju nästan ett brott hon har begott stöld .men jag hoppas att hon läser detta och krypper fram på sina bara ben och ger dej pengarna och ber om förlot. lycka till mvh öviksbo

  3. Nickan

    Tråkigt när nära vänner visar sig vara nått helt annat,
    tycker nog också att du ska lägga ut namn och ev foto på henne,så någon annan slipper råka ut för samma sak som dig.
    Kan ju hoppas att denna kvinna får smaka på sin egna medicin en dag.
    Ha det gott vännen
    Nickan

  4. Usch

    Usch va tråkigt att det finns sånna föräldrar som kan göra så. Starkt av dig och dina barn att hålla huvudet högt ändå. Beträffande att ”hänga” ut henne är det bra om du tänker efter så inte hennes barn blir lidande för hennes beteende. Fast hade det varit jag som blivit utsatt hade det nog kliat att publicera vem hon är.

    /Liza

  5. Dubbelmoral!!!

    Lånar man ut pengar till någon ska man självklart få tillbaks dom. Men istället för att skriva på en blogg och ondgöra sig över människors beteende kanske det vore bättre att prata med den person det handlar om. Finns kanske en förklaring. Man vet aldrig vilka hemska situationer livet har att erbjuda. Finns ingen vettig förklaring får man i vilket fall själv tillfälle att förklara hur man känner inför detta. Och tillsammans kanske komma fram till en lösning.

    Sen kanske någon som kommenterar här ska tänka på att inte ”kasta sten i glashus”. Det du inte vill att andra ska göra mot dig osv…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.