Myspys utan mus

Idag får vi le åt en bild som kunde komma från Annikas hem. Katter är en del i hennes liv. Själv tycker väl jag si så där, men kan iaf njuta av dom lite till och från om jag slipper allt katthår i näsan:)

Nja lite tyck ja väl om dom då, men ba lite;)

Länge sen jag hade "helg" men nu har jag det efter en vecka på jobbet. Känns riktigt bra faktiskt om än jag slåss med värken. Men jag ska på lassa till veckan och förhoppningsvis få påbörja min behandling för att åtminstone kunna bli något så när hyfsat renoverad. Påminner er alla om att njuta av dagen idag, för man vet aldrig hur fort saker och ting förändrar ditt liv.

I eftermiddag ska jag viga ett yngre par. Lika roligt varje gång. Vi ska hålla till på en häftig festplats i city där det efteråt väntas mycket skoj.

Har alla ungar i helgen då exet ville byta med mig. Passar perfekt då jag älskar att ha dom här. Får snart lite ledighet ändå då vi har lite högtlyftande planer framöver;)

Nej nu ska jag skrämma mina barn ur sängarna och kasta dom i duschen (skoja ba) åsså vänta på att kaffet ska puttra klart med vilket jag ska skölja ner mina kalvsyltamackor med rödbetsallad:) Mums, känns att julen närmar sig. På tal om julen:) Har bara ngn enstaka julklapp kvar att köpa 🙂 God morgon 🙂

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.