Eddes fot

Ja än så länge går det att massera dom:) Låg och masserade Eddes fötter i helgen. Han är väl den ende man kan massera numera och fortfarande har dosiga små söta fötter som inte hunnit med att få den där hemska tonårsdoften 😉

Dom växer upp så snabbt 🙁 Har bara tre kvar nu som bor hemma. Funderar ofta på vad gör man sen? När dom flyttat osv, va f..n ska jag hitta på då? Blir ju knäpp bara dom är hos morsan en hel helg. Hmmm skaffa en riktigt ung brud och börja om kanske…. Näe… känns jobbigt det med så jag får väl knosa på Annika ist.. Annars är det ju tur man har Nova, mitt enda barnbarn, men har Maria lyssnat på mig kommer nog ett till snart. Sen va det ju Magnus då..Hmmm han är ju singel och jag har hans nummer om ngn ensam tjej finns där ute..skratt… Nja det där klarar han nog själv, men ibland vill man ju som skynda på dom:)

Nu väntar kyckling med pommes och nalta sås. Sen avslutar vi självklart med lite chokladpudding då det ä Söndag;) Skyller på det iaf;)

Röding m.fl fikar m Annika nu, så snäckan få va på laddning en stund:)och vaxet får hårdna;) hehe;)

Jag och de mina önskar er alla en trevlig kväll.

//Big Papa

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.