Vilken kväll

På klubben blev det en underbar kväll för Johnny, Kicki, jag och alla unga..skratt

Ngt Rat Rod bygge hans det aldrig med då vi hade fullt upp och djäkligt gott med att bara surra strunt, bygga lite modeller, spela spel och lära de unga sexualkunskap..skratt.. Nja det va inte så farligt som det låter, men kul hade vi…:)

Konstaterade också att Max är till salu:) Han kan inte va min son för han är  som han är när han inte blev som han skulle..skratt.. Han kan få en att skratta sig till vansinne… Oj va jag älskar han ändå..

Jösses…..skratt… ja ja, nu ska jag jobba iaf försöka lite, sen hem till Annika och nykokt kaffe:) Ha en hyvens dag..

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.