Gatbilsrace ala snowstorm

Ja igår gick Umeå Gatbilars första bilorientering i samverkan med BILTEMA.

En enormt lyckad satsning av killarna och tjejerna i den klubben och från oss får ni en bamse eloge för ert arr. Att detta blir återkommande stod klart redan igår.

Big Family Cruisers va så klart med och kämpade in i det sista 🙂

Inne på BILTEMA va det uppsamling, glögg och pepparkakor. Skönt att värma upp sig lite innan vi skulle ut i snålblåsten. Mingla och surra bil medan man kika på BILTEMAS utbud gör aldrig ont det heller så vi allihopa kom iväg lite senare än tänkt..skratt..

Det va både praktiska övningar som skruvnig, bilkörning och teoretiska kunskapstester. Inget va missat.

Johnny fixade galant bytet av alla tändstift, men tycktes sakna ngt???? Kan det ha varit 4 st tändstift till? 😉 Självklart fixa han en andra bästa tid på denna station trots att han la sig i snön och gjorde snöänglar och tog en rökpaus 😉 host..skratt

Nicke jobbade mest med det teoretiska och gjorde pappa mäkta imponerad över hans kunskaper. Faan, han slog mig mer än en gång på fingrarna:) Ficklampan va ett bra verktyg att ha med sig. På just denna bild va det en bilfråga, vilken bil? Pappa va helsäker på en Honda, Johnny tveksam på alla alternativ och Nicke kryssade Toyota direkt;) Ja se ungdomen…. Rätt fick han;)

Umeå Gatbilar värmde oss i målgången med Viltskavsgryta i pitabröd med en underbart god dressing. Vi gick självklart inte bara proppmätta från racet utan även med kassar från BILTEMA som innehöll priser till oss ANDRAPRISTAGARE 🙂 1 stackars jättepytteliten, så liten att man inte kunde se den, ifrån första platsen. Men nästa år killar och tjejer, då kliver BFCarna längst upp på pallen;) Glöm icket det;)

Kalla som den, men det glömdes när man kände och smakade den fantastiska Viltskaven…. Hmmm, unrar varför det inte blev våfflor 😉

Tack för en underhållande och trevlig dag till Gatbilarna, Biltema och alla deltagare.

Idag får ni integlömma att komma och vara fototmodeller med föreningen Umemodellen samt lära er eran kamera med duktiga fotograf som master:) Dom finns på klubben med smink mm fram till 17 i em och alla åldrar är välkomna.

Ses där….

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.