Mutad

Fick löften om extra mycket julklappar om jag fota och la ut min kära svärdotter här på bloggen;)

Jag lever numera på skyddad ort…Men love you Maria:)

Ny vecka och en ny dag på jobbet. Har varit en lungn start då jag haft värk som arton, men jag trivs så jäkla bra så jag vill ju dit:) Ungarna har kommit hem från mamma i helgen där dom som vanligt haft det riktigt gott. Denna vecka ska jag ägna mitt hem mest tror jag då jag måste ta det lite lugnt om jag ska palla jobbet. Men mitt hem är min borg och jag trivs med att vara hemma så det blir inga problem. Men nu tar vi lite kaffe innan jag ska jaga knoddarna ur sina bingar. Trevlig start på veckan & Gommoron:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.