Påminnelse & gomorron

Glöm inte att det är premiär för nya bion ikväll.

Filmerna är självklart gratis. 

Pommestallrik bjuder vi på ikväll så långt lagret räcker. Popcorn, godis, spel, verkstad, modellbygget mm funkar ju självklart också om du inte vill se filmen. Mån – Torsdag 18 – 21 har vi öppet och filmen startar alltid kl 19. Mia och Nicklas finns på plats ikväll och hoppas du gör det också. välkomna!

Ny vecka, lika härlig som den förra hoppas jag som blev riktigt bra. Förra veckan hade inslag av renjakt som misslyckades igen bl.a då jag tror dom gömmer sig för oss när vi kommer..skratt. Igår hade vi hemmaröj, Leo och Mickiz har fått nya möbler och ett par sopsäckar smått och gott gick till återvinning:) Skotersafari va planerat, men det får hinnas ngn annan helg ist. Ungarna har kommit hem nu å och skolan börjar i morgon, sköntt att va tebax i "vardagen" igen och slippa lukten av tonåringarnas nudel luncher;) fattar inte att dom kan äta det nästan dagligen till lunch..blääää

Nej, en påtår och sen iväg och jaga skjöterskor i kulvertarna med trucken..skratt.. Just det, måste gå pussa på gumman först och testa nya frukostbrickan vi köpte i helgen;)

Grattis till gumman å föresten som fått jobb och ska snart tillträda det å, då kanske hon är uppe före mig och hinner komma med brickan;) :)))

//Big Papa

2 kommentarer

  1. pelle

    Jag har en undran och fråga.

    Hur funkar det med filmvisning för ”allmänheten”
    Det finns ju massa regler och sådant runt hur man får ha bio visningar mm.

    Jag skulle vilja veta vilka tillstånd man behöver.
    Jag funderar på att sätta i hop en liten ”bio” i kvarterslokalen där jag bor.
    Men ordförande pratade om att man måste söka massa tillstånd och att det kostar jätte mycket??

    Du kan ju svara via mail om det blir långt att lägga här i bloggen.

    Lycka till med trevliga filmkvällar.

  2. Mikael Bergström

    Svar till pelle (2011-01-11 04:35)
    Hej och tack för din fråga.

    Nej det är inte så dyrt att visa film. 1460kr/kalenderår kostar det för samlingar upp till 49st. Sen ökar kostnaden succesivt. Men jag gissar att din kostnad blir som för oss med tanke på vad du tänkt dig. Det går också att betala 450 kr för ngn enstaka visning. Har inte avtalet framför mig men googla så hittar du rätt ställe du ansöker, annars återkommer du till mig. Lycka till. //BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.