Mammas pojke;)

Ja, Max är min son om jag än funderar ibland ;))) skratt 30 minuter underhöll han oss med igår med alla sina ansikten, röster, danser mm mm…. Man har sällan trist med han i närheten.

-Snälla Leo, ja vill följa till brudarna:/ Nja riktigt det handlade inte detta om, utan om än det är svårt att förklara så handlade detta om Köttbullar. Ja just det, Köttbullar.. skratt.. Orkar inte förklara mer, men ibland undrar jag om han inte är en bortbyting ;))

Max på Broadway och i TV…. Absolut!!! Han är en klar komiker/teaterapa som vi fått skratta många timmar åt och med. Önskar bara att han en vacker dag vågar göra ngt av sina talanger;)) Ska hjälpa honom att börja lägga ut sina galenskaper på Youtube så ska ni få ta del av hans humor och underbara dryghet:) Älskar dig gubben….

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.