Vilken dag det bidde

Vart en kanondag och kväll. Jobbet bara flöt… Sen hem till gumman och vidare till ett lunchmöte. Annika har nu också en plats i Umeås föreningsliv så det är lika gott hon får komma igång rejält. Idag va det Umeås VIP gala som går av stapeln för fjärde året och som jag aktivt medverkat i sen start:))) Nu planeras det för fullt, artister, komiker, transporter, personal mm mm, ja allt ska va på plats i tid. Hehe, nu har även Annika tagit plats på mer än ett underbart sätt.:))

Tror att årets gala kommer att bli jäkligt bra 🙂 Har du ideer eller redan nu vill bidra med en peng eller nått, bara å höra av sig. VIP galan är ju ett stöd för Umeås utsatta som Öppen Gemenskap arr och står för….

Ikväll va vi ute med alla ungar och gjorde div saker:)) Mötte bl.a två härliga samverkanspartners som på ett härligt sätt lyfte kvällen med deras alltid härliga och friska humor:)

Japp dom va det:)) Humlan och Dumlan

Nej, nu ropar hjärtat och vill ha sällskap. Sleep very väl, he ska i do… Natti

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Ritva

    Hallå!!
    Visst är vi tjusiga på bilden =) Man vet aldrig vad som händer när vi är ute och shoppar, det enda vi är säkra på är att skrattet alltid är nära =) =)
    Kram//Ritva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.