Grattis mig:)

2 år och inte ett enda bloss har det blitt:) Faan va jag är duktig:)

Helt otroligt att man fortfarande håller sig om än suget då  & då gör sig påminnt. Men oj så mycket bättre man mår, och luktar också dessutom.

Ersboda Hälsocentral och mina barn, utan deras stora stöd hade inte detta gått. Ingen hade satsat ett öre på att jag skulle klara det, 40 cig om dagen och ingen vilja att sluta och absolut ingen tro på mig själv i det fallet. Nu är iaf 2 år avklarade:) Nu satsar jag på det tredje och lär nog återkomma om hur det går;) Champix hette läkemedlet jag gick på och Astrid (Ersboda hälsocentral) hette denne gudomliga skjöterska som stod vid min sida hela vägen från start samt familjen så klart.

Nu väntar ett tandläkarebesök tyvärr, ungarna ska skrämmas ur sängen, lite jobb mm. Annika slutar lite tidigare idag tror jag. Sen blire skojsigt, lite resa mm;)) Men först morgonkaffe m påtårar, va annars om man vill ha en bra start;) Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.