Olof Palme

Alla minns nog den dagen för snart 25 år sedan. Själv stod jag inne på Gamla VFs gård och skulle lasta för nattens körning norrut med tidningar. pressarna började rulla, bara för en stund, stopp. Telegram med budet om Palme och natten blev oförglömlig.

Vad gjorde du?

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Kicki

    Ja jag satt hemma vid tv:n å tittade på gomorron sverige (tror jag det hette) satt med en stickning i näven. (Redan då höll jag på med de) Dom bröt programmet för att Palme hade blivit mördad. Jag har faktiskt hans autograf…

  2. Kicki Axengrip

    Jag blev väckt av telefonen. Någon ringde och sa att Olof Palme blivit mördad. ”Är det 1 april idag?” frågade jag yrvaket. Det tog en tids övertalning innan jag satte på TV:n och fick påståendet bekräftat. Bara tanke var så befängd att jag var övertygad om att någon drev med mig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.