Umefolk

Mitt "att göra tips" denna helg:)

Vidga dina vyer, våga göra ngt annorlunda;)

Gissar att många av mina läsare är liksom jag, inte ngn stammis på sånna här arrangemang. Men man ska våga prova på ngt nytt och vidga sina vyer. Tror det kan bli kul att mötas på nytt ställe med ny bakgrundsmusik:) Umeå Folkets hus är verkligen folkets hus denna helg. Kom dit vet ja;)

I år firar dom 25 år på Umeå Folkets Hus. Dom satsar dock inte på något tillbakablickande utan i årets program finns många av Sveriges vassaste och mest aktiva musiker och dansare. Från de yngsta med framtidens folkmusikrävar bakom öronen till de gamla stofilerna, från urnorrbottningar till människor med långt längre resor i bagaget.
Gomorron:)
 

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.