House of Metal, vilket ös….

Ja  då hade man provat på en metal festival också 🙂 Visst det susar fortfarande i öronen, men det va det helt klart värt:)

Redan på dagen va vi inbjudna på en förfest kan man säga där bl.a Kee Marcello va på plats. En härlig em med gumman, några öl och en mycket trevlig historieberättelse av Kee Marcello (Kjelle) om hur det va från början av hans karriär fram till idag.. Intressant och mycket underhållande. Vi konstaderade att Kjelle va några år äldre än jag, fast jag trott att vi va samma årgång..skratt.. Båda ser fortfarande ut som 25 & gumman 20:)

Första band på kvällen efter en härlig middag och en Mummelman va TNT från Norge. Ett urskönt band som jag som väldigt host kunnig musikfantast..host tycker påminde lite om "Europe" Älskade deras framträdande och deras musik. Blir till att handla skiva av dom nu:)

 Flera band uppträdde på flera platser i huset samtidigt, så vi vandrade runt mellan scenerna och barerna:)

 Triptykon, ett stort band som va rätt häftiga faktiskt. Kan inte påstå att dom på ngt sätt spelade min musik, men dom va ändå en minnesvärd upplevelse.

 Krascha gitarrer ingick ju också i denna hårdrockskultur fick jag lära mig… 😉

 Jösses, dom kunde jag fått till barnen ist..snyft..skratt…

Lisa & Petra, två av arrangörerna som är värda en extrakram från oss…. Dom ser rätt nöjda ut efter att få krossat några "guror"

En annan höjdpunkt va SAMAEL. Begrep inte mycket av dom, mer än att jag fattade att dom va populära och spelade mycket tung Metal. Obegripligt för mig, men likt mycket annat denna kväll en rolig upplevelse och positivt minne och sus i öronen;)

Den här mannen däremot begrep jag mig på. En av våra främsta motivlackerare, Paul. God vän som tillsammans med HD gästade festivalen och demade HD samt lite av Pauls verk. När vi behövde vila öronen anslöt vi oss till deras monter och hämtade luft. Finns ingen bättre luft än HDs avgasånger och Pauls klarlacksdofter:)

En nöjd gumma, lika nöjd som jag över denna kväll/helg. Tack till dig för denna roliga helg du bjöd mig på. Tack även för VIP pass mm. Puss, kyss & kläm… Min tur nästa gång;) Love <3

Nu kryper vi isäng… Nattinatt

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.