Greeeejt gårdag och världsrekord

Jösses, att dagar kan gå så fort och vara så fyllda:) Jag hade en bra dag på jobbet igår med lite nya "skitenkla" uppgifter, typ att lära mig hela NUS, vart allt ligger och heter;) Skitenkelt då man knappt kan uttala avdelningarnas namn, och namnen gör det inte heller enklare att förstå vad dom gör där eller vilka kanse som ligger nära varandra..skratt.. Men om några år hittar jag nog, om dom inte flyttat allt vill säga;)

Gummans dag blev också som hon önskade och kvällen bjöds hon på "förförstagångengjord" Pasta med bacon & Kasslersås med anl av kvinnodagen samt en efterföljande vilostund innan vi drog till klubben:) Lyckad middag som jag och Mickiz roddade ihop, alla nöjda och glada:) Annika ville övningsköra Dodge nu å, så det va till att ta fram spaden, eller ärligare sagt plånboken och lejja Becka å skotta fram den..skratt.. Ska serva den, besikta och sen åka "stockcar ala Nickan" Ja, det är ju iaf lättburnat nu;) Raka rör ska den få å då jag älskar ljudet av V8an;)

Planerar just nu ett värdsrekordförsök som vi ska se om vi får till i sommar;) Lite förberedelser krävs, och jag hoppas jag snart kan avslöja mera. Detta ska jag försöka jobba lite med idag då det krävs massa planering och flera inblandade. Går det som jag tänkt det kommer värdsrekordet att gagna dom socialt utsatta i denna stad 😉

Ungarna hade en bra dag igår då "Folkan" ordnat aktiviteter i massor på Ersboda. Idag ska dom på bio allihopa. Bra att det händer saker även på dagen så dom inte sover bort dom;)

Nej nu bäst att hoppa i kläder och släpa sig till socialsnöret som ska ta mig till jobbet:) Men en kopp kaffe te hinner jag me:) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.