Blåst

Vi blev blåsta på vad vi trodde va en bra affär. Annika behövde ett månadskort till bussen som kosta 470kr. Samma dag vi skulle köpa ett dök en annons på Blocket upp. "Månadskort köpt igår 300kr" Vilket sammanträffande och en närboende dessutom;) Ringde snabbt upp han. Killen som svara och låg på golvet med ett barn och busade, men kunde möta mig på en stund borta på V centrum och göra affär.

Sagt och gjort så va jag på plats där det snart dök upp en trevlig ung man som berättade att han köpt kortet för att åka till jobbet, men nu fått erbjudande om samåkning med en arbetskompis ist. Riktigt kvitto visade han upp vilket jag begärt samt koll att det fungerade. Allt stod rätt till. Trodde jag iaf.

Annika, ungarna har nu åkt på kortet i snart 3 veckor utan problem. Men döm om vår förvåning då det plötsligt blev spärrat? Ingen kunde först säga varför. Efter kontakt med huvudkontoret för busstrafiken fick vi veta att Visa kortet biljetten va köpt med va ett stulet kort. Inte bara vårt kort va spärrat utan minst 8 st till som va sålda på samma sätt. Jösses det hade jag aldrig kunnat förutse att folk gör så, men man ska aldrig sluta förvånas.

Nu drabbades ju inte vi egentligen då vi verkligen åkt så pass mycket buss att tjänat igen summan flera ggr om. Tankarna hos oss går snarare till den drabbade som ägde kortet som va stulet och den tragedi han/hon kanske fått p.g.a detta. Tänker också på den "trevliga" killen;)

Trots att man försökte va noga med köp på Blocket kan man inte förutse allt. Visst kunde man bett om leg och så, men den historia man fått höra då hade man nog ändå gått på också så….. Man lär sig ngt varje dag…

Idag börjar skolan för ungarna:) Äntligen slipper jag fylla kylen dagligen med bröd, smör, ost, mjölk, nudlar, fil och mycket mera. Fatta att det går säkert 5-8 liter mjölk varje dag..skratt.. Jäkla O-boy…;) Men nu väntar massa skolarbete ist för dom;) hehe och för mig en ny dag på jobbet med att "lära sig hitta" Så ser ni en vilsen truck ngnstans i NUS källare är det bara jag;)  Godmorgon på er:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.