Eva Dahlgren!! WOW!!

Vilken kväll vi hade på föreställningen ’Ingen är som jag’ som handlar om de historier Eva Dahlgren vill berätta om sig själv men som aldrig fick plats i eller mellan hennes låtar.

Visste du att Eva är född i Umeå och startade sitt liv här i stan:) 1960 va året:)


 

Jag, gumman och Kackla va väldigt nöjda med Evas framträdande och fick oss massor med skratt i en nästan fylld IDUN på Umeå Folkan…. Saknade faktiskt lite av hennes underbara gamla låtar då jag trodde att ngn av dom skulle komma iaf. Nu va det ju inte ett musikarr men hoppades kunde vi ju iaf:)

Med andra ord hade vi en underbar avslutning på kvällen. Lille Kim, Annikas lille fyllde 7 idag, stort grattis till han och paketen ligger här som vi handlat idag och igår och väntar, kommer nog ett på posten med;)

Tandteknikerna på NUS, Anders och Monica får dagen "ROS" av mig för deras underbara service. Oerhört tacksam att det finns sånna som ni. Ersboda folktandvård är självklart med på en kvist också:) 

Snurrigt på jobbet blev det idag med. Undrar om jag hinner gå i pension innan jag lärt mig hälften av lossningsplatserna. Fatta hur stort och hur många km kulvertar det finns på Norrlands Universitets sjukhus? Jösses & dubbeljösses…..

Efter en bra dag och en lika bra kväll säger vi natti och tack till Magda på ÖG m.fl för en trevlig kväll…

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    Svar till viggen (2011-03-16 10:50)
    Jag trivs väldigt bra och får göra det jag trivs med, köra och träffa folk:) Att sen arbetskamraterna va toppen blev bara en bonus:) Tror att dom har så dom klarar sig, inget hört iaf…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.