Paul och hans verk samt Torsdagskörning

Egentligen har jag inte många ord för att presentera min gode vän Paul än en gång då hans verk egentligen talar för sig själva.

Paul är en av landets främsta motivlackerare. Han har hunnit lacka det mesta som går att lacka på, allt från små mobiler till stora Trucks. Han är en kille som ofta syns i landets stora motortidningar.

Dessa alster är Tommy scherdin´s "DEMON DRAGGER" och publiceras i ett jätte repotage nu i wheels magasin nummer 4:) Mannen bakom sprutan, självklart PAUL.:)

Eller vad säger ni om denna Rod som Johnny skulle slicka sig om munnen för om han såg den:) Den gröna rodden är nu i Power magasin nummer 3 tror att den är i hyllorna fram till den 29/3 och som med Wheelstidningen helt klart värd att lägga pengarna på till underhållning denna helg:) Paul vet vad han gör törs jag lova…

Hmmm, påminner om gumman då jag varit olydig;)

Som sagt, inget är omöjligt att göra. Paul är fylld av idéer och hjälper dig gärna i mån av tid:) På bilderna ser ni hans hemside adress. Gör gärna ett besök så hittar ni mer av vad han kan hitta på:) Ni kommer hitta mer här på min blogg också framöver lovar jag;)

Nu är nattens sömn över, och jag kan säga att jag sovit bättre;) 🙁 Trist när värken håller en vaken, om det ändå hade varit gumman ist;) men hon är lika trött som jag just nu. Måste vara avsaknaden av våren, sommaren och den friska avgaslukten:)

På tal om avgaslukt diskutterade vi på klubben igår då det va några Bikers där om sommarens kvälls och helgkörningar:)

Möjlighet till start från BFCs lokaler är helt klart möjligt och då med en kaffetår och sittmöjligheter och ev tvätt av MC innan avfärd:) Vi jobbar vidare med tanken och har du synpunkter idéer som klubben kan göra eller vill bli medlem i klubbens MC sektion hör gärna av dig. Odemokratikst utvalda kontaktpersoner är förutom mig själv också Stoffe och hans Kultiklimpi Marlené:) OBS. Vill tillägga att det INTE är BFC som arr körningarna men upplåter ev gärna våra ytor om så önskas:)

Jösses vad tiden rusar. Mera kaffe, stressa sista unghögen och åka till jobbet utan fruksot i magen. Lunchmöte väntar idag:) om bl.a årets big Family Meet med flera samverkanspartners och då vill man ju vara hungrig;) Godmorgon….

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.