Bilringar

Skratt, då va det snart dags att byta däck igen:)

Det va inte direkt dessa bilringar jag tänkte på om än det också behövs:)

1 April närmar sig och så också paniken att börja med dessa däck igen. samma sak varje år för min del, ÅNGEST:( Vem ska jag be i år..skratt.. Sant faktiskt. Den dag jag slutade med Rallysport och la ner min och polarens däck & rekond firma CarCare på västerslätt då slutade jag också byta däck på mina egna bilar..skratt

Tur man har många pojkar som man från början lyckades få att "lära sig hur man gör" som jag så vackert kallade det;) Sen börja dom förstå att jag bara var lat så då va det ngn däckfirma som fick ta över. Men tur det, för just tiden att byta däck är ju oftast det dom lever på så….

Ibland har jag haft bilar som jag utrustat med sånna där åretrunt däck. Funkar perfekt tycker jag samt att man slipper stressen kring våren och hösten då det är bytesdags igen. Många har emot dom däcken men min erfarenhet är bara bra. 3-4 år har jag kört på en omgång. Men är det riktigt halkigt ute ska man tänka sig lite extra extra mycket för med farten och avstånd. Ska man iofs alltid göra men proffs som man är bakom ratten så 😉 Oj klockan går och har en del kvar idag så…..;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.