Bingo blir lagomt

Ja nu får fritiden bli att spela bingo ist för som tidigare, massa föreningsliv & blogg..

Ökade min cellgiftsbehandling denna vecka vilket verkligen känns. Dataspel, film mm har aldrig varit min grej direkt. Nu när man är mest bara hemma och inte gillar pota i landet eller har direkt ngn ork kvar passar internet och t.ex att spela bingo bra in:))

När det gäller bingo har jag inte så stora erfarenheter. I min ungdom hängde jag iofs mycket på Gimonäs CK,s bingokvällar, men då inte för själva spelet utan därför att jag ofta fick hjälpa till med pausrouletten där man kunde vinna godispåsar, och gissa vad min lön för denna hjälp va? ;)) Ja, just det, godispåsar;)) Det va min bingokarriär;))

Sen blev det lite bilbingo med mitt ex mest för att man inte hade så mycket annat för sig på Söndagen, åsså kunde man halvsova medan hon som värst duttade med sin duttpenna….. Hände en gång att jag blev väckt 😉 och fick tuta in en tusing, men jag tror det nog va det enda bingon gett mig då iaf… Men nu har databingon vart min kompis några sömnlösa nätter vilket inte va så dumt ändå;)))

Nej, nu kryper jag ner igen för idag har giftet i kroppen gett sig till känna rejält 🙁

//Big Papa

En kommentar

  1. Helena och Jocke

    Hoppas du får må bättre snart..Kikar in för att tacka för altanen blev perfekt här hos oss..Ett bra tidsfördriv är att spela Betapet på nätet 😉 Sköt om dej /Mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.