Skjuta kolven…;)

Nja så farligt va det väl inte… Men…

Vet att sängen är liten, men han väljer den själv..

nu skämmes han rejält då husse & matte fick sätta fötterna i en pöl då man vakna. Måste ha varit riktigt blöt fest för han igår då han normalt är helt rumsren och ytterst sällan gör så här… Men men nu fick man ju tvätta fötterna på morgonen:)

Illamående mm mm börjar jag bli rätt less på. Trodde kroppen skulle vänja sig med cellgiftet ngn gång. Måste få ge beröm till alla inom vår sjukvård då alla man möter där är helt suveräna på alla sätt och vis. Man gnäller om det mesta fast egentligen borde man va alldeles väldans tacksam för hur bra vi har det i Sverige.

Nej här kommer yrvakna barn och vill ha frukost och själv ska jag försöka få i mig lite kaffe innan det är dags att fara till jobbet och springa på toa;)) Gomorron..

//Big Papa

3 kommentarer

  1. uppfödarn

    Han hundar har en förmåga att börja skvätta inne och markera då de blir könsmogna de kan även börja känna av löptikar(tänk på att de kan känna av en löptik på flera kilometers avstånd så nått att tänka på om ni har honom lös då de kan dra iväg som en avlöning)..så det kan ju vara nåt sånt på G ,de kan även börja markera hemma hos andra om man far på besök osv Normalt medfött beteende för hund att pinka in revir och tala om Vem jag är och här har jag varit DOCK inte uppskattat av oss människor 🙂 särskilt inte inomhus..Lycka till

  2. Mikael Bergström

    Svar till uppfödarn (2011-06-08 07:46)
    Jo tack, vi vet;) Märks på många sätt samt att hans lilla polare Alfons är i samma situation varför det blir pissrace då dom är tillsammans:)
    //Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.